Ret til fortryde et køb for privatkunder (fra vores handelsbetingelser)

(En privatkunde er en enhver fysisk person, der handler privat udenfor kommercielle, professionelle eller erhvervsmæssige aktiviteter).

Afbestillingsbetingelser

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du eller din repræsantant har modtaget din vare.

Bemærk venligst, at leveringsomkostninger blive refunderet, når vi modtager alle bestilte varer!

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, Berlin, Tyskland, e-mail: info@autodele24.dk), at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal enten gives ved at udfylde og returnere standardfortrydelsesformularen eller skrive en mail eller brev til os om det.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret inden fristen udløber.

Fortrydelsesretshåndtering

Hvis du afbestiller, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet og aftalt det med os. Du betaler ikke ekstraomkostninger ved transaktionen.

Varer der kan sendes med post

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vi kan vente med refundering til vi har fået varen retur eller bevis for, at kunden har sendt den Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb til Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland. Varene skal sendes inden 14 dage. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Varer der ikke kan sendes med post (for eksempel bildele, der ikke kan pakkes ind )

Vi afhenter varer og betaler for tilbagelevering af varer. I tilfælde af alle former af værdiforringelse, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på og som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

- Slut for beskrivelsen -

Undtagelser fra fortrydelseret

Der er undtagelser fra forbrydelseretten. Vi forbeholder sig ret til at henvise til følgende regler: fortrydelsesret gælder ikke for kunder der bestiller varene der er specielt fremstillet for dem, lavet efter individuelle mål eller skaffet med specielle krav fra en kunde.

Fortrydelsesret gælder hellere ikke for levering af varer, hvis de efter modtagelsen bliver blandet med de andre lignede varer.

Fortrydelsesformular

(Hvis du vil bruge din fortrydelse ret udfyld venligst denne formular og send til os til)

- Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, Berlin, Tyskland, e-mail: info@autodele24.dk

- Jeg vil gerne afbestille disse varer (*) denne service

- Bestilt/modtaget

- Kundenavn (-е)

- Kundeadresse

- Kundeundeskrift (hvis sendt med post)

- Dato

___________
(*) slet hvis ikke passer